Дистрибуција употребе крпе од микровлакана

- 2021-10-20-

1, чишћење аутомобила са напредном класом брисања

Захтеви за аутомобилску крпу за брисање су све већи и већи, посебно аутомобили, користе антилоп као крпу за брисање, јер је антилоп скупљи и скупљи, тако да апликација није много, ток поређења тржишта је употреба коже од микровлакана уместо антилоп, и зато што меког и деликатног ефекта је значајно, немојте оштетити фарбу аутомобила. Једногласне похвале корисника.

Индустрија ауто лепоте користи производ у великом броју и расте.

2, брисање кухињског посуђа

Обришите платнене производе у породицу моде, функционални развој:

Кухињска крпа за брисање, посебно у кухињи за употребу него што је било која крпа за брисање је добра, чисто здравље је темељније, са ширењем тржишта за чишћење, породичним животом високог квалитета, ова врста крпе за брисање од микровлакана ће постепено бити у висок ниво популарности. Чак иу хиљаде домова.

3, класа брисања намештаја

Као резултат гентрификације захтева у породичној резиденцији, неколико висококвалитетних намештаја треба да предузме веома добру негу и одржавање, јер ово говори да врста брисаца високог квалитета може имати веома велики тржишни простор. Крпа са крпом за брисање, унутрашње чишћење крпом за брисање имају добро тржиште.

4, класа прецизног брисања инструмента

Компјутери, микроскопи, лабораторијски инструменти итд. требају ову врсту тканине.

Потребно је користити малу количину ПУ крпе за брисање, ефекат је значајан, препознато је на тржишту.

5, час брисања лепоте

Са побољшањем животног стандарда жена, жене у новој области све више заговарају врлину и поклањају више пажње лепоти и фризерству. Производи од микровлакана су погодни за ову потражњу и могу се направити у различите врсте козметичких производа у складу са потребама како би се задовољиле потребе жена. Мушкарци се могу користити и као марамице, ефекат је такође врло идеалан.