Принцип чишћења сунђера

- 2021-10-13-

За чишћење сунђером потребна је само вода, без детерџента, супер деконтаминација, уштеда времена, уштеда рада, згодно, нежно брисање може уклонити мрље.

Сунђер високе густине и традиционални начин чишћења највећи, односно, усваја физички механизам деконтаминације, ослања се на сунђер унутар структуре нано капиларне рупе, обрисан у процесу аутоматског адсорпционог материјала на површини старе прљавштине, као безброј супер мини усисивач у раду, само вода, ниједан чистач не може лако уклонити прљавштину. Сунђер за чишћење има 99,9% природног антибактеријског ефекта, не садржи хемијско средство за чишћење, нетоксичан и безопасан, супер ефикасан, не повређује руке, економска је и еколошка карактеристика производа.

Чисти сунђер не оштећује површину материјала, не боли кожу, не остаје, производ је за заштиту животне средине. Сунђер за чишћење се може произвољно исећи на различите величине како би се олакшала употреба различитих предмета или опсега. Употреба сунђера за чишћење је врло једноставна, све док садржи довољно воде, попут гумице, можете уклонити прљавштину.

Општа спецификација је комад од 120 * 90 * 30 мм, такође се може прилагодити према вашој величини.